Cases

Bij Provolve IT zijn we trots op de organisaties waar we iedere dag ons best voor mogen doen. Om een idee te geven van ons werk delen we hieronder een aantal cases van onze tevreden klanten.

application en packaging

Voor wie we werken

Ubbo Emmius School

“Het uitrollen en patchen van software en applicaties kost ons nauwelijks nog tijd, op deze manier. We zijn flexibeler en hebben meer rust en overzicht. Daarbij zijn onze systemen een stuk veiliger door de reguliere updates. Dankzij Easy Software Deployment kunnen we namelijk wel op een heel eenvoudige manier de software op de desktops beschikbaar maken.

Frank van het Hof
IT Manager
Ubbo Emmius School

Lees volledige case

frank-van-hoof
productivity-snapshot-provolve

Clingendael Instituut

“Het distribueren van software is bijna kinderspel met Easy Software Deployment en daarom gebruiken we het vaak en graag. Het mag bekend zijn dat een systeembeheerder in essentie liever lui dan moe is, dus zochten we een pakket waarmee je gemakkelijk software kan distribueren. Dit te meer omdat er regelmatig updates voor deze connector te verwachten waren. Eenmalig alle clients af was dan ook geen optie. Via een Google zoekactie kwamen wij snel uit bij Easy Software Deployment. Wat bleek? Deze jongens zaten letterlijk een paar straten verderop. Een afspraak voor een demo was dan ook snel gemaakt.”

Dimitri X. van Hoven
Senior System Engineer
Clingendael Instituut

Lees volledige case