Wat we doen

Ben je op zoek naar een IT-partner die jouw organisatie verder helpt door de inzet van innovatieve technologie? Provolve IT is de ‘one-stop-shop’ voor jouw IT-vraagstuk. We leveren een sublieme ervaring voor gebruikers en we bezorgen de IT-manager een goede nachtrust.

BEKIJK DIENSTEN

Diensten van Provolve IT

Evolved Workspace

Evolved Workspace

De werkplek is tegenwoordig veel meer dan alleen je standaard Officepakket. Lees hoe je met de Evolved Workspace van Provolve IT jouw werknemer een productiviteit boost geeft.

Lees meer

cloud datacenter

Cloud datacenter

Is het tijd om het datacenter van jouw organisatie naar de cloud te migreren maar weet je niet waar je moet beginnen? De cloud-experts van Provolve IT helpen je graag verder.

Lees meer

Easy Software Deployment

Easy Software Deployment

Wil je al je Windows-apps en -apparaten vanaf één console kunnen beheren? Met Easy Software Deployment stel je nieuwe technologie versneld beschikbaar.

Lees meer

High Performance Virtual Desktop

High Performance Virtual Desktop

Stop met de investering in dure hardware en kies voor de High Performance Virtual Desktop van Provolve IT. Overal en op ieder device kunnen werknemers werken.

Lees meer

Privacy policy

Applicatiebeheer & Packaging

Heb jij nog het overzicht over alle applicaties binnen jouw organisatie? Provolve IT ontzorgt en neemt het beheer en de packaging over zodat je nooit een update mist.

Lees meer

Evolved Workspace

Detachering IT-specialisten

Op zoek naar IT-experts die alles weten van de digitale werkplek, cloud, deployment, applicatiebeheer en packaging? Kies voor een specialist van Provolve IT.

Lees meer

High Performance Virtual Desktop

IT Security

Het aantal cyberaanvallen blijft groeien en niemand wordt gespaard, van overheid tot MKB en van de zorgsector tot het onderwijs. Provolve IT helpt je jouw IT-omgeving veilig te houden.

Lees meer

AI-oplossingen

Maakt jouw organisatie gebruik van de nieuwste AI-toepassingen? Bedrijven die artificial intelligence nog niet inzetten in hun processen lopen het risico snel achterop te raken.

Lees meer

Voor wie we het doen