Cloud Datacenter

Is het tijd om het datacenter van jouw organisatie naar de cloud te migreren maar weet je niet waar je moet beginnen? De cloud-experts van Provolve IT helpen je graag verder.

DOWNLOAD E-BOOK VRAAG SCAN AAN

Cloud data centre - Provolve

Voor wie we het doen

Microsoft Azure

Wil je je datacenter migreren naar de cloud, kies dan voor Microsoft Azure. Binnen Azure betaal je alleen voor de opslag die je daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast biedt Azure verschillende apps die je in staat stellen data om te zetten in businesswaarde. Denk aan toepassingen op het gebied van AI, Analytics of IoT. Met Azure migreer je niet alleen, je moderniseert je datacenter. De cloud-experts van Provolve IT kennen alle ins en outs om jou een vliegende start naar de cloud te geven.

Wat is de evolved workspace?
Digitaal samenwerken met Microsoft 365

Makkelijk op- en afschalen

Groeit je organisatie snel en werk je nog niet in de cloud? Dan is de kans groot dat je vaak nieuwe servers moet bijplaatsen om jouw IT-operatie overeind te houden. Op het moment dat je toch moet inkrimpen blijf je dan zitten met al die overtollige hardware. Met Azure schaal je gemakkelijk op en af. Deze flexibiliteit stelt je in staat sneller te groeien. Daarnaast reken je alleen af wat je gebruikt. Hierdoor betaal je nooit te veel.

Onbegrensde innovatiemogelijkheden

Met Azure migreer je je datacenter niet alleen naar de cloud, je moderniseert meteen. Naast de mogelijkheid om data op te slaan, biedt Azure veel verschillende applicaties en integraties om je data direct om te zetten naar waardevolle inzichten, AI-toepassingen, IoT-oplossingen en nog veel meer. Hierdoor kun je innovatie echt een boost geven, binnen je bestaande infrastructuur.

diensten provolve
Endpoint Management voor alle applicaties Provolve IT

Beveiligd tegen cyberaanvallen

Het is geen nieuws dat cybercriminaliteit elk jaar toeneemt. Deze constante dreiging vraagt om een uiterst snelle en grondige reactie. Daarom investeert Microsoft meer dan een miljard dollar per jaar in onderzoek en ontwikkeling om jouw data veilig te houden.

Gecertificeerde Azure experts

Op basis van de hierboven genoemde voordelen besluiten steeds meer organisaties over te stappen op Azure. Maar bij een migratie komt meer kijken dan het eenvoudig exporteren en importeren van je data. Een succesvolle migratie begint met een goed uitgedacht plan. De Azure-experts van Provolve IT hebben hier veel ervaring mee en werken op basis van best practices. Wil je er zeker van zijn dat de modernisering van jouw datacenter een succes wordt? Kies dan voor Provolve IT.

Evolved workspace - Provolve IT

Investering

Door de flexibiliteit die Azure biedt, is het niet eenvoudig op voorhand te bepalen welke investering een migratie vraagt. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid data en/of applicaties.
Benieuwd welke investering een datacenter modernisering van jouw organisatie vraagt? Vraag dan hier onze datacenter moderniseringsscan aan. In deze scan brengen we jouw unieke situatie in kaart.

Aanvraag Datacenter Moderniseringsscan

Aanvraag Datacenter Moderniseringsscan

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Het uitrollen en patchen van software en applicaties kost ons nauwelijks nog tijd. We zijn flexibeler en hebben meer rust en overzicht. Daarbij zijn onze systemen een stuk veiliger door de reguliere updates.’

Frank van het Hof – IT Manager Ubbo Emmius School

Succesvolle klantcases

Wij helpen opdrachtgevers in binnen zowel het MKB als de overheid. Wil je meer weten over ons werk? Bekijk dan wat we voor andere organisaties hebben gedaan.

Bekijk referentie cases

Waarom onze klanten kiezen voor Provolve IT

  • Dé one-stop-shop voor applicatiebeheer, packaging, deployment en cloud
  • Ambitieuze, betrokken en vriendelijke IT-specialisten
  • Volledige transparantie over prijs en kosten
werkplekportaal