Evolved Workspace

Ben je op zoek naar een digitale werkplek die jouw medewerkers naar een hoger niveau tilt en je IT-afdeling volledig ontzorgt? Kies dan voor de Evolved Workspace van Provolve IT. Onze moderne oplossing biedt jouw organisatie een productiviteitsboost.

DOWNLOAD E-BOOK VRAAG DEMO AAN

Evolved workspace - Provolve IT

Voor wie we het doen

Wat is de Evolved Workspace

De Evolved Workspace is een innovatieve oplossing waarin we de Modern Workplace van Microsoft (Windows 10 en Microsoft365) integreren met je overige (online) applicaties, binnen één helder en overzichtelijk portaal. Het beheer, de packaging en deployment zijn volledig in handen van Provolve IT. Zo kun jij je dus richten op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

Wat is de evolved workspace?
Digitaal samenwerken met Microsoft 365

Digitaal samenwerken met Microsoft 365

Welke organisatie kan er tegenwoordig nog zonder online samenwerktools? Je werkt niet alleen digitaal samen met thuiswerkende collega’s, maar ook met leveranciers, klanten en andere partners. De apps binnen Microsoft 365 (zoals Teams, Word, Excel, OneDrive en nog veel meer) maken dit mogelijk voor je. Met de Evolved Workspace weet je zeker dat je alles uit deze apps haalt om efficiënt en productief (samen) te werken. Dit kan vanuit de browser of via de applicatie. Wil je alleen de Microsoft 365 licenties afnemen bij Provolve IT? Neem dan contact op en we helpen je graag verder.

Eén portaal met al jouw applicaties

Moderne organisaties werken met veel meer applicaties dan alleen de tools binnen Microsoft 365. Ze hebben een CRM, ERP, Boekhoudpakket en/of sectorspecifieke apps. Deze maken natuurlijk ook onderdeel uit van de Evolved Workspace. Om de efficiëntie te vergroten en werknemers niet te laten zoeken naar hun applicaties, biedt de Evolved Workspace een digitaal portaal, op basis van Workspace 365, waar alle gewenste apps (lokaal of in de cloud) direct beschikbaar zijn.

workspace-365-provolve-it
Endpoint Management voor alle applicaties Provolve IT

Endpoint Management voor alle applicaties

De groei in het aantal applicaties maakt het werk voor de IT-afdeling steeds zwaarder. De Evolved Workspace biedt daarom een volledig eigen oplossing, Easy Software Deployment, waarmee (nieuwe) applicaties sneller en eenvoudiger beschikbaar kunnen worden gesteld en gepackaged. Meer weten over Easy Software Deployment?

Lees hier meer.

Servicedesk & ondersteuning

De werkplek is het centrale punt van al je digitale processen. Als je werknemers hier tegen problemen aanlopen, dan moeten die natuurlijk direct worden opgelost. De servicedesk van Provolve IT is de hele dag beschikbaar en helpt jouw mensen binnen 30 minuten zodat ze geen kostbare tijd verliezen.

Evolved workspace - Provolve IT
Applicatiebeheer Provolve IT

Applicatiebeheer

Bedrijfskritieke software en applicaties zijn de ruggengraat van organisaties. Wij zorgen ervoor dat de systemen als een goed geoliede machine blijven functioneren met alles wat daarbij komt kijken met onze applicatiebeheer en packaging diensten. Lees hier meer.

Hardware & Devices

Om succesvol gebruik te maken van de Evolved Workspace is het belangrijk dat jouw werknemers werken met de nieuwste devices. Daarom kun je als onderdeel van de werkplek ook de hardware bij Provolve IT afnemen en ben je in één klap klaar voor de toekomst.

diensten provolve

Een transparante vaste prijs per digitale werkplek

Niets is vervelender dan een onduidelijkheid over de prijs. Daarom zijn we volledig transparant over de prijs van de Evolved Workspace. Kies hieronder het pakket dat past bij jouw wensen.

Evolved Workspace Start

 • Microsoft Office 365 Online

Vanaf € 18,- per werkplek per maand

Evolved Workspace Plus

 • Microsoft 365 Business Standard
 • Evolved Workspace Portaal
 • Endpoint Management
 • Servicedesk & ondersteuning
 • Applicatiebeheer & Packaging

Vanaf € 43,- per werkplek per maand

Evolved Workspace Pro

 • Alles uit de Evolved Workspace Plus
 • Hardware & devices

Vanaf € 111,- per werkplek per maand

‘Het uitrollen en patchen van software en applicaties kost ons nauwelijks nog tijd. We zijn flexibeler en hebben meer rust en overzicht. Daarbij zijn onze systemen een stuk veiliger door de reguliere updates.’

Frank van het Hof – IT Manager Ubbo Emmius School

Succesvolle klantcases

Wij helpen opdrachtgevers in binnen zowel het MKB als de overheid. Wil je meer weten over ons werk? Bekijk dan wat we voor andere organisaties hebben gedaan.

Bekijk referentie cases

Waarom onze klanten kiezen voor Provolve IT

 • Dé one-stop-shop voor applicatiebeheer, packaging, deployment en cloud
 • Ambitieuze, betrokken en vriendelijke IT-specialisten
 • Volledige transparantie over prijs en kosten

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.