Download E-Book & Whitepaper

Download onze E-books & Whitepapers

Het opdoen van nieuwe kennis in de IT is niets nieuws. Met onze e-books dragen wij daar graag een steentje aan bij door vooral te inspireren en te adviseren. De e-books zijn bovendien gratis en lezen lekker weg. Indien je het e-book waardevol vindt horen wij graag van je! Download gratis e-books door op de knop onder de cover te klikken.

1. Sterk Team met een moderne digitale werkplek

Sterk Team met een moderne digitale werkplekMerk je dat samenwerken soms lastig is en het teamgevoel onder druk staat nu we massaal hybride werken? Dan ben je niet de enige. Gelukkig is er een duidelijke oplossing: de digitale werkplek! In de whitepaper “Versterk het teamgevoel met een moderne digitale werkplek”, lees je hoe je jouw team beter laat samenwerken met de juiste digitale middelen.

In deze paper lees je meer over:

✔️  Wat de moderne digitale werkplek is
✔️  Hoe je van Teams je digitale hoofdkwartief maakt
✔️  Waarom je kanalen moet gebruiken i.p.v. één-op-één communicatie

Ben je benieuwd naar deze en andere thema’s om het teamgevoel binnen jouw organisatie te verbeteren? Download dan de whitepaper!

Vul in en ontvang deze Whitepaper direct in je mailbox! 


2. Whitepaper: 5 trends voor Systeembeheerders 2023

trendrapport-provolve-5-trends-systeembeheerder-it-ebook

We kunnen er niet omheen: de COVID-19 pandemie heeft het werk van de systeembeheerder compleet veranderd. Maar er zijn meer ontwikkelingen die de systeembeheerder nu en de komende jaren voor de nodige uitdagingen stellen. In dit rapport delen we 5 trends die in de nabije toekomst voor een groot deel bepalen hoe jouw werk eruit gaat zien.

In dit trendrapport lees je over onder andere:

✔️  De impact van IoT
✔️  De gevolgen van Edge Computing voor systeembeheerders
✔️  Hoe je beheerderstaken automatiseert

Ben je benieuwd naar deze en de overige trends met een grote impact op het werk van systeembeheerders? Vul het formulier in en ontvang het trendrapport direct in je mailbox!

Vul in en ontvang deze Whitepaper direct in je mailbox!