Altijd leuk als je een ‘achievement’ kunt melden. Hoera en champagne. Maar daar heb je als klant niets aan. Maar dat we Microsoft Gold Partner op het gebied van Windows & Devices zijn geworden, betekent wel degelijk wat voor jou. Behoorlijk wat zelfs.

Wij zijn een partner van Microsoft. Dat betekent dat we door Microsoft worden erkend als een bedrijf dat weet waar we het over hebben bij de oplossingen van Microsoft. Dat is fijn voor jou als klant, want je kunt erop vertrouwen dat wanneer je voor ons kiest, jouw werkplekken piekfijn worden ingericht, geïnstalleerd en onderhouden.

Microsoft heeft verschillende partnerniveaus waarvan Gold het hoogste is en wij zouden Provolve niet zijn als we niet het allerhoogste nastreven. En daarom kunnen we nu melden dat we dat allerhoogste hebben bereikt. Nou ja, in elk geval voor wat betreft onze Microsoft competenties voor Windows & Devices. Dat houdt in dat we veel, zo niet alles weten en kunnen op het gebied van Windows-apparaten en het uitrollen, installeren en onderhouden van applicaties.

Oké. En wat betekent het nu voor mij?

Goede vraag. Dit:

1. Strenge eisen.

Microsoft Gold Partners moeten voldoen aan strenge normen. Zo moeten voor veel van die eisen door meerdere medewerkers binnen ons bedrijf examens worden afgelegd.

2. Altijd up-to-date.

Stilstand is achteruitgang. De producten van Microsoft ontwikkelen door dus wij moeten mee. Dat betekent doorleren en steeds weer opnieuw aan de strenge eisen voldoen. Ja, inclusief die examens!

3. Korte lijnen.

We weten veel maar niet alles als het over Windows, apparatuur en applicaties gaat. Maar het grote voordeel van de Gold partner status is dat we een directe verbinding hebben met Microsoft. Komen we er even niet uit, dan kunnen we meteen schakelen met de experts bij Microsoft zelf.

4. Kennis doorgeven.

Zoals gezegd, we zitten dicht bij het vuur. Mocht je in jouw bedrijf behoefte hebben aan meer kennis en kunde voor jouw medewerkers, dan zorgen wij ervoor dat je weet welke trainingen en cursussen voor jou het beste zijn.

Denk niet dat we nu klaar zijn. Voor volgend jaar moeten we ‘Solutions Designations’ behalen, om te voldoen aan nog strengere eisen waar we vol voor gaan! Zo willen we steeds bewijzen dat we de juiste expertise hebben. Voor jou dus een extra zekerheid dat je goed zit bij ons.

Meer weten over wat wij als dienstverlener voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op.

Aanvraag Datacenter Moderniseringsscan

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.