Office 365 prijzen zakelijk abonnement

Office 365 prijzen zakelijk abonnement

Efficiënte en productieve samenwerking – Vraag naar onze Office 365 prijzen

Office 365 prijzen – Kosten zakelijk abonnement bij Provolve IT

Met de Microsoft 365 Business abonnement bij Provolve IT haal je het meeste uit jouw onlinesamenwerking. Of je nu op afstand of op kantoor werkt, onze prijzen zijn doorzichtig en maken het eenvoudig om de licenties aan te schaffen die je nodig hebt om een optimale werkplek te creëren. Wanneer je Microsoft 365 licenties koopt geniet je ook van de aanvullende ondersteuning van onze ervaren IT-specialisten. Office 365 prijzen duur? Nee. De kosten van Office 365 zakelijk bij Provolve IT zijn zeer betaalbaar. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tools voor onlinesamenwerking

Organisaties hebben tegenwoordig online samenwerkingstools nodig om in contact te blijven met collega’s thuis, leveranciers, klanten en andere partners. Microsoft 365 biedt de apps die nodig zijn om digitaal en efficiënt samen te werken. Van Teams, Word en Excel tot OneDrive en meer, alles wat je nodig hebt om productief te zijn is binnen handbereik.

Office 365 prijzen & Evolved Workspace

Office 365 is de perfecte oplossing voor hedendaagse organisaties die hun werkstromen willen stroomlijnen en organiseren. Met Office 365 krijg je toegang tot een reeks online samenwerkingstools, waaronder Teams, Word, Excel, OneDrive en nog veel meer. Of je nu thuis of op kantoor werkt, deze tools maken het gemakkelijk om digitaal samen te werken met collega’s, leveranciers, klanten en andere partners.

Evolved Workspace Plus

  • Microsoft Office 365 Online

Vanaf € 18,- per werkplek per maand

Evolved Workspace Plus (meest gekozen)

  • Microsoft 365 Business Standard
  • Evolved Workspace Portaal
  • Endpoint Management
  • Servicedesk & ondersteuning
  • Applicatiebeheer & Packaging

Vanaf € 43,- per werkplek per maand

Evolved Workspace Pro

  • Alles uit de Evolved Workspace Plus
  • Hardware & devices

Vanaf € 111,- per werkplek per maand

Voor een offertrte op maak, neem contact op en vraag naar de Office 365 prijzen en krijg de licentie die past bij jouw organisatie.

Koop licenties bij Provolve IT

Bij Provolve IT bieden we Office 365 licenties te koop aan. Onze Office 365 prijzen zijn scherp! We kunnen je helpen met alle IT-behoeften of vragen die je hebt over de aanschaf of het gebruik van Office 365 beantwoorden. Met onze ervaren IT-specialisten weet je zeker dat je het beste advies en de beste oplossingen voor jouw organisatie krijgt.

Krijg alles wat je nodig hebt met Microsoft 365

Met Microsoft 365 krijg je alle tools die je nodig hebt om digitaal samen te werken met collega’s thuis, maar ook met leveranciers, klanten en andere partners. Met Microsoft 365 apps krijgt je organisatie alles wat nodig is om efficiënt en productief samen te werken. Geniet van de voordelen van Microsoft 365 met Provolve IT. Vraag vandaag nog naar onze Office 365 prijzen en ontvang een vrijblijvende offerte.

OFFERTE OP MAAT? NEEM CONTACT OP!

 

office-365-prijzen