The Gift is People

De zon gaat onder voor 2019. De strijd is gestreden.
De voorpret van gezellige kerstdagen en knallende kurken is in volle gang.
Op LinkedIn vliegen links en rechts de kerstborrels je om de oren. Werkgevers laten zich van hun beste kant zien voor hun second of fame op sociale platformen. Maar met wat voor gadgets of pakketje je ook naar huis gaat, the gift is people.


Exclusieve distributeur

Dit jaar was ons grootste focuspunt het vinden van een exclusieve distributeur voor Easy Software Deployment voor alle Duitstalige landen. Met dat doel zijn we begin Q2 begonnen aan het Duitsland project van de gemeente Den Haag en de DNHK. Tussen onze software en de behoeften in de enorme Duitse markt voorzagen wij een lucratieve match. Op de valreep voor de afsluiting van het project hebben we op 10 december het contract getekend met Optimal in Aachen.
Fantastisch bedrijfsresultaat. Mensenwerk.


Doorgaande ontwikkeling

Gedurende het hele jaar heeft onze remote collega Amos, via Tunga, keihard zitten knallen op de development van een nieuwe release van Easy Software Deployment. Begin 2020 zullen wij aankloppen met deze nieuwe versie van Easy Software Deployment. Versie 7.0 wordt een volledige SaaS oplossing met uitgebreide inventory en de mogelijkheid van het verzorgen van Windows Updates. Amos en wij hebben hierin flink geïnvesteerd om de vruchten hiervan in 2020 te plukken.
Een mooi perspectief. Mensenwerk.


Overzicht en rust

Precies zoals Easy Software Deployment rust en overzicht geeft aan systeembeheerders, verlangde ik naar rust en overzicht in de bedrijfsfinanciën. Dit jaar heb ik wat dat betreft mooie stappen gemaakt met Yuki en OAMKB. Ik ervaar meer zekerheid in de cijfers en ben meer op de toekomst gericht. Cijfers zijn mijn ding niet helemaal, dus het hebben van adequate partners op dit vlak maakt mijn SWOT analyse als ondernemer een stuk rooskleuriger. Nuttig stukje bedrijfsvoering. Mensenwerk. 


Geen bankzitters

Ook Provolve IT heeft een fantastisch jaar gehad. Onze specialisten hebben aan mooie projecten gewerkt en hebben geen dag ‘last’ gehad van bankzitten. Als detacheerder kun je niet productiever zijn dan dat. Eén van mijn medewerkers reisde dagelijks zo’n drie uren naar zijn opdracht en heeft jonge kinderen thuis. Wij vinden het erg fijn dat we voor hem een opdracht hebben gevonden wat dichter bij huis. Ook dat is mooi gelukt. Uiteindelijk zijn we qua omzet 25% gegroeid in 2019.
Werkgeverschap. Mensenwerk.


Ik sluit zo mijn laptop en 2019. Laat de regen maar vallen.
Wij zitten gezellig rond de centrale verwarming inclusief dennengeur in de woonkamer.
Wat je ook onder de kerstboom vindt dit jaar: the gift is people.

Hele fijne kerstdagen en een gezond en succesvol 2020!

 

dereck-breuning

Geschreven door Dereck Breuning
Dereck is de werkgever waar IT specialisten naar zoeken. Link hier met hem. Hier vind je vacatures.