Microsoft heeft weer een ‘What’s New’-blog gepubliceerd in januari 2023. Hierin lees je de nieuwste verbeteringen in Microsoft Teams voor vergaderingen en werbinar-ervaringen. In deze blog lichten we een aantal van deze nieuwe features toe. Hier lees je het volledige artikel van Microsoft.

Vergaderingen

Bekijk video-opnamen en aanwezigheidsrapporten in het Learning Management System. Docenten en studenten hebben nu toegang tot video-opnamen en aanwezigheidsrapporten in hun LMS zelf. De Microsoft Teams Meeting LTI-app heeft de beschikbaarheid van deze zaken binnen LMS mogelijk gemaakt.

Navigatie videogalerij

Wanneer je je in de galerijweergave bevindt en er meer video’s zijn dan in één keer kunnen worden getoond op het vergaderpodium (het maximumaantal varieert afhankelijk van uw apparaatconfiguratie en internetbandbreedte), dan verschijnen er navigatieknoppen onder de videogalerij om aanvullende video’s van de aanwezigen. Je kunt deze bedieningselementen gebruiken om meer videodeelnemers te bekijken.

Verbeteringen in de bruikbaarheid van de Meeting Toolbar

De Meeting-werkbalk in Microsoft Teams heeft zojuist een bruikbaarheidsupgrade gekregen! Met nieuwe functies, waaronder speciale knoppen voor het opsteken van de hand en het schakelen tussen weergavemodi, is het navigeren door uw volgende vergadering net iets eenvoudiger geworden.

Wil je nog meer weten over de nieuwste Microsoft Teams functionaliteiten? Bekijk dan deze blog van Microsoft en zorg ervoor dat jij volledig up-to-date bent.