IT is een heet hangijzer bij veel bedrijven. Zeker als je wat kleiner bent en niet beschikt over een eigen IT-afdeling. Wij zijn de ideale partner om die leegte op te vullen en je met raad en daad bij te staan. IT zonder omkijken. Lees wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

De Evolved Workspace

Werken op afstand heeft een complete revolutie in IT veroorzaakt. We schieten van ‘remote’ naar ‘hybride’ en veel medewerkers snappen inmiddels nauwelijks meer hoe het allemaal werkt. Microsoft probeert hier wat lijn in te brengen met zijn ‘Modern Workplace’, dat bestaat uit onder meer Windows 11 en Microsoft 365. Dat laatste is het bekende Office, dat nu ook in de offline versie omgedoopt is tot Microsoft 365.

Bij Provolve vinden we dit een mooie start. Je hebt je besturingssysteem, je office-applicaties en fijne zaken als Teams en SharePoint, en alles bevindt zich in de Azure-cloud. Maar de wereld bestaat natuurlijk niet alleen uit Microsoft-applicaties en oplossingen. Daarom hebben wij voor jou de ‘Evolved Workspace’. Net even een stapje verder.

In onze Evolved Workspace integreren we de Modern Workspace met jouw andere business processen. Bijvoorbeeld met je CRM, ERP en boekhoudpakket. Het blijft niet alleen bij integreren – waardoor uitwisseling van gegevens tussen de meeste applicaties automatisch plaatsvindt – we stoppen alles in één overzichtelijk portaal, waarin medewerkers direct alles bij de hand hebben.

We bieden de Evolved Workspace aan in de vorm van een abonnement, waarbij je kunt kiezen uit verschillende niveaus, beginnend bij een Microsoft 365 online abonnement tot aan een compleet pakket, inclusief hardware. Het grote voordeel: je hoeft niet direct te investeren in computers voor je medewerkers, maar betaalt die gewoon per maand.

Easy Software Deployment

Natuurlijk wil je niet alleen een centraal portaal waar je medewerkers hun applicaties kunnen vinden. Zelf wil je ook dat de applicaties en oplossingen gemakkelijk te beheren zijn, vanaf één plek. Zo’n ‘endpoint management’ oplossing bieden wij ook: Easy Software Deployment. Hiermee rol je vanuit een eenvoudig te gebruiken toepassing nieuwe software, updates en upgrades uit.

Ook het in gebruik nemen van een nieuwe computer gaat zo supersnel, want je kunt Windows plus applicaties in één keer uitrollen naar een nieuwe machine. We kunnen er ook voor zorgen dat jouw eigen (maatwerk)applicaties op dezelfde manier kunnen worden uitgerold geupdate en beheerd, dankzij onze beheer en packaging service. Lees meer.

High-Performance Virtual Desktop

Er is nog een andere manier om ervoor te zorgen dat je medewerkers comfortabel kunnen werken en tegelijk altijd over de juiste versies beschikken van software die ze nodig hebben. Onze High Performance Virtual Desktop is gebaseerd op de Azure Virtual Desktop van Microsoft, maar we doen er uiteraard onze eigen service bij. De voordelen zijn dat je medewerkers niet hoeven te beschikken over de nieuwste en duurste hardware.

Omdat alles in de cloud draait, inclusief het besturingssysteem, kan bijna elk device hiervan gebruik maken. Zelfs op de meeste tablets en het werkt op alle besturingssystemen, ook op macOS, iOS en Android. Het is ook meteen een oplossing voor medewerkers die op hun eigen device werken, want ze zien altijd hun eigen desktop, applicaties en documenten. Dat betekent dat jouw servers en systemen beveiligt zijn ook al gebruiken je medewerkers eigen apparatuur.

De Azure cloud

Misschien zit je nog midden in de transitie naar een digitale business en denk je erover om al je data naar de cloud over te zetten. Ook daar kunnen we je bij helpen. We inventariseren wat je hebt, wat je ermee wilt en zetten alles voor je over naar de Azure cloud. Daar blijft het niet bij, want we weten ook wat je kunt doen om (nog) meer waarde uit je data te halen. Met behulp van AI, analytics of zelfs via IoT.

Experts? Wij hebben ze

Je begrijpt al: wij zijn van alle (IT-)markten thuis. En als het moet komen we naar je toe om je bij alles te helpen. We hebben experts die we bij jouw bedrijf kunnen detacheren alsof het je eigen medewerkers zijn. Voor al onze diensten en oplossingen: de workplace, deployment, beheer en cloud.

Hadden we trouwens al gezegd dat we Microsoft Gold Partner zijn? Dat is een belangrijke erkenning van Microsoft van onze expertise op alle MS platforms.

Natuurlijk wil je weten wat wij voor jou kunnen doen! Stuur ons een mail info@provolve.nl.