Wij faciliteren bedrijven door hun kritieke software applicaties te repackagen, virtualiseren, migreren en deployen volgens de meest recente systemen en methoden.

Absolute experts

Wij werken dagelijks met termen als: MSI, App-V, software deployment, SCCM, Active Directory, Group Policies en scripten. Wij weten wat er op dat gebied beschikbaar is onder de zon. Wat niet mogelijk is maken we mogelijk.
Zo hebben we bijvoorbeeld eigen software ontwikkeld waarmee MSP-ers en ICT managers veel tijd en geld besparen.

Diensten

Onze ervaring, kennis en diensten op het gebied van applicatie management zetten we in om jou te helpen de juiste keuzes te maken binnen jouw IT context.

Kom vrijblijvend in gesprek.

Kom in contact

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze activiteiten

Bedrijfskritieke software en applicaties faciliteren in grote mate de doelstellingen van organisaties. Wij zorgen ervoor dat de systemen als een goed geoliede machine blijven functioneren met alles wat daarbij komt kijken.

Provolve Productivity Snapshot

Wij zien zo vaak bij organisaties dat het applicatiebeheer efficiënter kan dat we hiervoor een aparte dienst hebben ontwikkeld. Met een Productivity Snapshot zetten wij jouw huidige situatie tegenover het wenselijke scenario. Met een direct uitvoerbare aanpak zal ook jouw organisatie voortaan veel geld besparen.

Applicatie Packaging & Virtualisatie

Het (re)packagen, en virtualiseren, van software en applicaties is belangrijk om iedere gebruiker met dezelfde versie te laten werken. Dit verhoogt de efficiëncy en veiligheid binnen de organisatie. Wij luisteren naar zowel het management als de eindgebruikers om het geheel volgens een efficiënte workflow in te richten.

Training

Wij delen regelmatig onze expertise en ervaring op het gebied van packaging, virtualisatie, migraties en deployment. Onze pizza sessie; ‘Best Practices in Software Deployment’ zijn populair, om een voorbeeld te noemen.

Software Deployment

Eindgebruikers moeten snel over de meest recente software en applicaties kunnen beschikken zonder dat dit een dagtaak wordt voor de IT verantwoordelijke.
Wij hebben onze visie vertaalt in eigen software: Easy Software Deployment.
Inmiddels in gebruik bij tientallen Managed Service Providers en systeembeheerders om kosten te besparen en meer te doen in minder tijd.

Detachering

Kom je handen tekort op het gebied van applicatiebeheer, virtualisatie, migratie en/of deployment projecten? Wij zijn beschikbaar voor zowel korte als lange termijn opdrachten.

Gedane zaken

Krijg een indruk van ons werk met behulp van onze uitgevoerde opdrachten.

Rijkswaterstaat

Case volgt binnenkort.

SSC-ICT

Case volgt binnenkort.