Deze organisaties gingen je voor

Onze Kernwaarden

Eerlijkheid

Eerlijk zijn betekent: het uiten van intenties en handelen naar elkaar toe zonder een oordeel te hangen aan de uitkomst van de interactie. Maakt één van ons bijv. een fout, dan verbergen we dit dan niet maar wordt dit aangegeven bij directe collega(‘s) die er afhankelijk van zijn.

Transparantie

Transparant zijn betekent: openheid van zaken geven. Geef duidelijk aan waarom je iets doet en wat hier de reden voor is. Bedenk of hetgeen je wilt zeggen of doen iets toevoegt, maar censureer jezelf niet.

Vertrouwen

Vertrouwen betekent dat wanneer je eerlijk en transparant handelt je de band met collega’s, klanten, relaties en zakenpartners versterkt. Vertrouwen krijgen begint met vertrouwen geven.

Vrijheid

Eleanor Roosevelt zei: “With freedom comes responsibility”. Wij hebben die overtuiging ook. We bieden onze medewerkers vrijheid met o.a. een minimum aantal vrije dagen (geen maximum 😉 ) en de keuze om flexibel te werken. Deze investering in onze mensen geeft jaar op jaar een hoge ROI.

Digitale nomaden

Voorheen trokken nomaden met hun tenten rond op zoek naar plekken waar het gras groener kleurde. Wij werken graag vanaf plekjes waar het voor ons goed toeven is. Regelmatig bij onze opdrachtgevers, maar vaak ook elders. Misschien voelen wij ons daarom zo thuis op de diverse Tribes locaties.

hpvd
provolve-team

Knappe Koppen

#digitalnomads #kwartaalmeetings #virtualoffice #tribes #ownership #proudmakersof #EasySoftwareDeployment #Windows #migraties #applications #packaging #virtualisatie #modernewerkplek #cloud

VERSTERK ONS TEAM