Meet the team – Dereck Breuning

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Meet the team – Dereck Breuning

We stellen de mensen achter Provolve IT aan je voor. Ze zijn de drijvende kracht achter alle diensten die jouw bedrijf vooruit helpen. En mocht je zelf een fijne werkplek zoeken, aarzel dan niet en neem contact op! Vandaag is de eer aan Dereck Breuning.

Dereck, wat is jouw functie binnen Provolve?

CEO.

Wat geeft jou energie in je werk? Wat vind je leuk?

Ik vind het belangrijk dat de medewerkers binnen Provolve IT zich happy voelen en kunnen doen waar ze goed in zijn. Mijn taak is vooral om ze zoveel mogelijk te ontzorgen zodat ze onbekommerd kunnen werken.

Vertel eens wat over jezelf

Ik woon in Rijswijk, Zuid-Holland met mijn vrouw, dochter (8), 2 katten en 1 hond. Ik heb een passie voor Marvel films. Met name van de Marvel Cinematic Universe kijk ik alles zo snel mogelijk wanneer het is uitgekomen. Ik kijk ook graag andere films en series, en speel zo nu en dan een game als de tijd het toelaat.

Favoriete mening, quote of anekdote?

“If you wanna fly with the eagles, don’t hang with the turkeys.” Volgens mij was het Warren Buffett die dit ooit zei.

Wil je nog iets delen?

Of je nou in een kleine of grote organisatie werkzaam bent, IT is tegenwoordig het belangrijkste onderdeel van je bedrijf. En dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Graag nodig ik je uit om eens kennis te maken zodat ik kan kijken waar we met het team waarde kunnen toevoegen voor jouw bedrijf of afdeling.

Dereck Breuning

Dereck Breuning
LinkedIn: iDereck

Wij zoeken jou!

Een CEO hebben we dus al, maar we hebben altijd ruimte voor enthousiaste en kundige medewerkers. Weten wat we jou kunnen bieden?

NEEM CONTACT OP[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”159″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]