Meet the team – Dustin Touw

Meet the team – Dustin Touw

We stellen de mensen achter Provolve IT aan je voor. Ze zijn de drijvende kracht achter alle diensten die jouw bedrijf vooruit helpen. En mocht je zelf een fijne werkplek zoeken, aarzel dan niet en neem contact op! Vandaag is collega Dustin Touw aan de beurt!

Dustin, wat is jouw functie binnen Provolve?

Junior Cloud Solutions Specialist.

Wat geeft jou energie in je werk? Wat vind je leuk?

Vooral de sfeer maar ook de uitdagingen van sommige opdrachten. De laatste tijd ben ik bezig geweest met het schrijven van Powershell scripts om acties te automatiseren. Maar dat zou niet kunnen zonder de gezellige en open sfeer binnen Provolve!

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben 24 jaar en werk al ruim 3 jaar met veel plezier bij Provolve. Op dit moment volg ik de opleiding HBO-ICT, waarbij mijn specialisatie Network and System Engineering is. Het netwerkgedeelte vind ik het meest interessant.

Favoriete mening, quote of anekdote?

“Have you tried turning it off and on again?”

Wil je nog iets delen?

Hoewel ik dezelfde opleiding als mijn collega Joey Stolk heb gedaan, hoef je bij mij niet aan te kloppen met vragen over programmeren! Scripten graag!

Dustin Touw
LinkedIn: iDustin

Wij zoeken jou!

Ook een kei in het schrijven van scripts? Kom bij ons en schrijf het script van je eigen loopbaan. Gegarandeerd automatisch plezier in je werk.

NEEM CONTACT OP