Meet the team – Faisal Rustveld

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Meet the team – Faisal Rustveld

We stellen de mensen achter Provolve IT aan je voor. Ze zijn de drijvende kracht achter alle diensten die jouw bedrijf vooruit helpen. En mocht je zelf een fijne werkplek zoeken, aarzel dan niet en neem contact op! Vandaag is collega Faisal Rustveld aan de beurt!

Faisal, wat is jouw functie binnen Provolve?

Workspace Management Specialist.

Wat geeft jou energie in je werk? Wat vind je leuk?

Een groot gedeelte van mijn carrière heb ik in de IT gewerkt. Ik heb voor dit vak gekozen omdat de mogelijkheden en ontwikkeling binnen de IT eindeloos zijn. Het is daarom voor mij altijd weer dynamisch en uitdagend.

Voor ik bij Provolve IT ben gekomen heb ik goede gesprekken gehad met Dereck over wat ik wil bereiken in de IT en wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen wanneer ik zou kiezen voor een samenwerking binnen Provolve IT.

Hiervoor werkte ik bij verschillende IT-detacheringbureaus. Ik vind dat Provolve IT een betere blik heeft op zijn medewerkers, ook als het gaat om persoonlijke groei, vrijheid, vertrouwen en integriteit. Daarom heb ik voor Provolve IT gekozen!

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben 25 en ik woon sinds drie en een half jaar in Rotterdam. Een trotse vader van mijn zoontje die nu 3 jaar oud is! Ik hou ervan om te sporten in de sportschool, te gamen en activiteiten te ondernemen met mijn zoontje.

Favoriete mening, quote of anekdote?

Bill Gates zei ooit: ‘’The advance of technology is based on making it fit in so that you don’t even notice it, so it’s part of everyday life.”

Wil je nog iets delen?

Mocht je vragen hebben met betrekking tot IT, dan zou zeker aanraden om met ons een kopje koffie te drinken!

Faisal Rustveld

Faisal Rustveld
LinkedIn: iFaisal

Wij zoeken jou!

Ook als je werk zoekt in de IT, raadt Faisal je aan om een kopje koffie te komen drinken. Dan hoor je wat wij jou kunnen bieden. Wij zijn namelijk op zoek naar een Workspace Management Specialist!

NEEM CONTACT OP

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]