Meet the team – Ferry van Gelderen

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Meet the team – Ferry van Gelderen

We stellen de mensen achter Provolve IT aan je voor. Ze zijn de drijvende kracht achter alle diensten die jouw bedrijf vooruit helpen. En mocht je zelf een fijne werkplek zoeken, aarzel dan niet en neem contact op! Vandaag is collega Ferry van Gelderen aan de beurt!

Ferry, wat is jouw functie binnen Provolve?

Technisch Directeur.

Wat geeft jou energie in je werk? Wat vind je leuk?

De wereld van de IT is constant aan het veranderen en vernieuwen. Het detacheren zorgt ervoor dat je steeds weer nieuwe mensen en met nieuwe technieken in aanmerking komt. Het is geweldig om bedrijven te kunnen helpen bij het verbeteren van hun IT-omgeving.

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben 47 jaar en ik werk al 25 jaar in de IT. Inmiddels 21 jaar getrouwd, geen kinderen, maar wel twee katten en een (kleine) hond. We wonen alweer 22 jaar in Purmerend.

Favoriete mening, quote of anekdote?

Als IT’er werd je in het begin vooral aangezien als vreemde vogel, wereldvreemd en soms behandeld als nerd, maar dit is gelukkig tegenwoordig wel anders. IT is tegenwoordig een serieuze business en wordt door velen dan ook zeer gerespecteerd.

Wil je nog iets delen?

We zijn de laatste tijd lekker aan het groeien en dat goed nieuws. Het geeft ook aan dat wij iets goed doen en dat we onze medewerkers de waardering geven die ze verdienen.

Ferry van Gelderen

Ferry van Gelderen
LinkedIn: iFerry

Wij zoeken jou!

De functie van technisch directeur is dus al bezet, maar er is volop ruimte voor professionals die een fijne en flexibele werkplek zoeken.

NEEM CONTACT OP

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]