AI-oplossingen

Maakt jouw organisatie gebruik van de nieuwste AI-toepassingen? Bedrijven die artificial intelligence nog niet inzetten in hun processen lopen het risico snel achterop te raken. Met de AI-oplossingen van Microsoft is jouw organisatie goed ingericht om iedere innovatie op het gebied van AI direct in te zetten waardoor jouw bedrijf een innovatieve leider wordt.

NEEM CONTACT OP

provolve virtual desktop

Microsoft AI-oplossingen

Microsoft biedt met nieuwe revolutionaire diensten ongekende AI-oplossingen. Met Azure OpenAI kun je OpenAI modellen, zoals ChatGPT, gebruiken met je eigen gegevens. Met het PowerPlatform kun je in no-time met no-code je eigen applicaties bouwen, met Github Copilot geef je de productiviteit van programmeurs een ongekende boost, met Viva Sales beperk je de administratie voor je verkopers tot een minimum, in Microsoft Teams laat je meetings direct automatisch vastleggen en samenvatten, en de lijst van mogelijkheden gaat maar door.

Applicatiebeheer Provolve IT
Digitaal samenwerken met Microsoft 365

Waarom kiezen voor de AI-oplossingen van Microsoft?

Microsoft AI is gebouwd rondom zes kernwaarden: Privacy & Security, Inclusivity, Accountability, Transparancy, Fairness en Reliability and Safety. Deze kernwaarden zijn niet te onderschatten bij de inzet van artificiële intelligentie. Zo krachtig als AI is wanneer het goed gaat, zo destructief kan het zijn wanneer de risico’s niet goed worden gemanaged en de kernwaarden van Microsoft niet worden gerespecteerd.

AI-oplossingen en Provolve IT

Wil je zelf aan de slag met krachtige AI-oplossingen binnen je Microsoftplatformen? Als Microsoft Gold Partner helpen je deze innovatieve technologie veilig en verantwoord in te zetten zodat jouw medewerkers een ongekende boost in hun productiviteit ervaren. Wil je meer weten? Plan dan een afspraak met onze directeur Dereck Breuning en dan helpt hij je met de inzet van deze nieuwe technologie.

Plan direct een afspraak

diensten provolve