Applicatiebeheer & Packaging

Bedrijfskritieke software en applicaties zijn de ruggengraat van organisaties. Wij zorgen ervoor dat de systemen als een goed geoliede machine blijven functioneren met alles wat daarbij komt kijken.

DOWNLOAD E-BOOK NAAR CONTACT

application en packaging

Voor wie we het doen

Provolve Productivity Snapshot

Ieder jaar groeit het aantal applicaties dat organisaties gebruiken om hun processen te optimaliseren. Mooi dat digitale oplossingen zo goed worden ingezet! Het risico is wel dat applicatiebeheer hierdoor complex wordt en veel tijd kost. Daarom hebben we bij Provolve IT een aparte dienst ontwikkeld: Productivity Snapshot. Hiermee zetten wij jouw huidige situatie tegenover het wenselijke scenario en bieden we direct een uitvoerbare aanpak. Wil jij ook
veel geld besparen op het applicatiebeheer?

productivity-snapshot-provolve
diensten provolve

Packaging & Virtualisatie

Met de groeiende dreiging van het aantal cyberaanvallen is het belangrijk dat alle gebruikers binnen je organisatie met dezelfde (laatste) versie van software en applicaties werken. Daarom helpt Provolve IT met het (re)packagen en virtualiseren. Op die manier werkt iedereen efficiënt én veilig. Wij luisteren naar zowel het management als de eindgebruikers om op die manier een efficiënte workflow in te richten.

Training & pizzasessies

Als echte packaging specialisten delen we regelmatig onze expertise en ervaring op het gebied van packaging, virtualisatie, migraties en deployment. Onze pizzasessies ‘Best Practices in Software Deployment’ zijn een echte hit bij klanten en medewerkers.

diensten provolve