Meet the team – Jeroen Bor

Meet the team – Jeroen Bor

We stellen de mensen achter Provolve IT aan je voor. Ze zijn de drijvende kracht achter alle diensten die jouw bedrijf vooruit helpen. En mocht je zelf een fijne werkplek zoeken, aarzel dan niet en neem contact op! Vandaag is de eer aan Jeroen Bor.

Jeroen, wat is jouw functie binnen Provolve?

Senior Application Management Specialist.

Wat geeft jou energie in je werk? Wat vind je leuk?

Ik krijg energie door goed werk af te leveren. Op zoek gaan naar complexere oplossingen. En als het dan werkt dan is dat heel fijn. Het mooiste natuurlijk als dat in één keer lukt, maar dat is niet altijd haalbaar. Met een goed en intensief klantcontact krijg ik ook energie. Ervaringen delen doet het altijd goed.

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben 47 jaar en heb 3 kinderen. De oudste is nu 22 (Iris), de middelste (Mees) is 18 en de jongste (Bram) is 6 jaar. Ik ben gescheiden en woon riant in het mooie plaatsje Putten op de Veluwe. In 1999 begon ik met werk in de IT, als servicedeskmedewerker bij internetprovider World Online. Later uitgegroeid tot systeembeheerder (Novell) op een middelbare scholengemeenschap. Rond 2013 in de detachering terechtgekomen en daar heb ik nooit spijt van gehad!

Favoriete mening, quote of anekdote?

Deze grappige anekdote is wel van heel lang geleden. Het was eind jaren 90 en internet was net populair aan het worden. Ik werkte nog bij World Online en kreeg een verzoek om een klant terug te bellen, want hij had zijn abonnement opgezegd. De klant had alle linkjes op de homepagina van World Online bekeken en dacht dat dat heel internet was. En zei letterlijk tegen mij: “Ik heb internet uitgelezen. Ik zeg mijn abonnement op. Zoveel staat er niet op.” En interessant is dat niemand het meer over inbellen en modemstrings invoeren heeft. Wat een tijd was dat!

Wil je nog iets delen?

Ik ben een sociaal, energiek en leergierig iemand, die bij alles altijd wil weten hoe het zit. En als ik het niet weet zoek ik het uit.


Jeroen Bor
LinkedIn: iJeroen

Wij zoeken jou!

Kom bij ons werken en we garanderen je dat jij straks ook de leukste anekdotes kunt vertellen. Weten wat we jou kunnen bieden?

NEEM CONTACT OP