Wat is Workspace 365 en hoe zet je het succesvol in?

Workspace 365

Workspace 365 is een moderne digitale werkplek die organisaties helpt om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en hun productiviteit te verhogen. Met deze digitale werkplek bied je medewerkers een web based platform met alle applicaties binnen één portaal.

De voordelen van Workspace 365

Workspace 365 biedt organisaties veel voordelen, zoals:

Eén centrale hub voor alle zakelijke activiteiten

Een van de belangrijkste voordelen van Workspace 365 is dat het een centrale hub biedt voor alle zakelijke activiteiten. Dit betekent dat gebruikers vanuit één centrale locatie toegang hebben tot alle apps en tools die ze nodig hebben om hun werk te doen, zonder dat ze tussen verschillende applicaties hoeven te schakelen. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en bespaart tijd en energie.

Workspace 365 is flexibel en schaalbaar

Daarnaast is Workspace 365 flexibel en schaalbaar. Organisaties kunnen het platform aanpassen aan hun specifieke behoeften en integreren met andere apps en systemen die ze al gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe functionaliteit toe te voegen en te upgraden naarmate de behoeften van de organisatie veranderen.

Security & Compliance

Ten derde biedt Workspace 365 ook geavanceerde security en compliancefuncties om de gegevens en privacy van de organisatie te beschermen. Het platform maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om de veiligheid van de gegevens te garanderen en voldoet aan de meest recente privacywetgeving.

Workspace 365 als onderdeel van de Evolved Workspace van Provolve IT

Bij Provolve IT hebben we de Evolved Workspace ontwikkeld. De Evolved Workspace is een innovatieve oplossing waarin we de Modern Workplace van Microsoft (Windows 10 en Microsoft365) integreren met je overige (online) applicaties, binnen het heldere en overzichtelijke portaal van Workspace 365. Het beheer, de packaging en deployment zijn volledig in handen van Provolve IT. Zo kun jij je dus richten op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

Lees hier meer over de Evolved Workspace en vraag direct een demo aan.

workspace-365-hoe-werkt-het